C-chaufför sökes!

C-chaufför sökes!

Är du en serviceinriktad chaufför som har C-körkort och vill jobba i en trevlig miljö med god stämning? Vi söker nu för kunds räkning Dig med C-körkort som vill arbeta som chaufför.

Information om uppdraget:

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Arbetet består av dagskörningar och delvis nattkörningar. Uppdraget är på 1-2ggr i veckan och arbetet utförs på varierande tider.

Det är viktigt att du har utbildning inom ADR & YKB!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittat rätt personer, därför råder vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kommer att starta så snart rätt kandidat är funnen.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för tjänsten krävs det att du har C-körkort. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Du är serviceinriktad och mån om kunderna. Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se