C/CE chaufförer sökes till storkund i Helsingborg

C/CE chaufförer sökes till storkund i Helsingborg

Brinner du för att leverera förstklassig service och köra lastbil? Har du god fysik, erfarenhet av distribution och vill jobba för ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi veta mer om dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu C/CE-Chaufförer till Helsingborg inom distribution. Det är dags att prova något nytt, byta miljö och få nya trevlig kollegor och spännande arbetsuppgifter. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Detta söker vi:

Som person är du ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor, är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Formella krav:
  • Körkort C eller CE
  • YKB
  • Digitalt förarbevis
Meriterande:
  • ADR
  • Erfarenhet av logistikbranschen
Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda 08.00-17.00 alternativt 03.00-12.00

Om din profil överensstämmer med kraven och önskemålen ovan, sök tjänsten! Rekryteringsprocessen sker löpande.

Sökord: lastbilschaufför, distribution

Sökord: lastbilschaufför, distribution
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com