Butiksmedarbetare sökes för kortare heltidsuppdrag i Helsingborg!

Butiksmedarbetare sökes för kortare heltidsuppdrag i Helsingborg!

Har du en hög känsla för service och kvalitet i arbetet? Gillar du att ta egna initiativ och att ge god service? Nu söker vi butiksmedarbetare till Mercus yrkeskläder i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Som butiksmedarbetare på Mercus yrkeskläder kommer dina arbetsuppgifter att bestå av uppackning av varor enligt rutiner/inleverans, att fylla på i butiken, hantera vilka varor som skall till kunder och vilka som skall till butik, applicering av tryck på arbetskläder samt städ i butiken.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Du kommer att bli anställd av Studentconsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstider är varierande tider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara rätt för denna tjänst är är du inte rädd för att hugga i när det behövs, du är lättsam, pigg, hungrig, noggrann och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Du är också utåtriktad, engagerad och sprider ditt engagemang. Du gillar försäljning och har god förståelse för kundvärdet. Sök tjänsten redan idag, då tillsättning sker inom kort!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mercus yrkeskläder märker plagg med logotype genom transfertryck och brodyr. Vid speciella behov så tillverkas även specialplagg efter kundens önskemål.
Deras ambition är att göra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. De förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden. Företaget har funnits sedan 1991 - år som tillfört både erfarenhet och kunskap till verksamheten. De har idag åtta butiker och är en av de större aktörerna i branschen.