Brinner du för service? Titta hit!

Brinner du för service? Titta hit!

Vi söker en kundtjänstmedarbetare till Sveriges ledande aktörer inom E-handelsbranschen. Är du tävlingsinriktad, brinner för att ständigt överträffa kundens förväntningar och trivs i en miljö med högt tempo? Då har vi nu en perfekt möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning. De expanderar ständigt vilket gör att arbetsplatsen är händelserik och utvecklingsorienterad. Det är något vi ser att du motiveras av och trivs med! Vi söker dig som brinner för att nå en hög kundnöjdhet och din servicekänsla ska vara stor. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning och som ser möjligheter i alla kundmöten.

I rollen som kundservicemedarbetare ska du ha ett genuint intresse för att skapa värde för kundens behov. Du hjälper kunden genom att lösa kundens problem och hjälpa den till rätta genom att svara på olika frågeställningar gällande företagets produkter. Frågorna kan till exempel röra leverans, service och annan information. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Arbetstiderna är varierande under vardagarna och helgjobb kommer att förekomma. Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas och därefter finns det möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget för rätt person.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna tjänst bör du motiveras av att en strävan mot en hög kundnöjdhet och du bör känna dig bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap.

Vidare ser vi att du som söker är stresstålig, lösningsorienterad och har en stor vilja att hjälpa kunden, samtidigt som du är en riktig lagspelare. Vi erbjuder en utmanade roll i en framgångsrik organisation där det viktigaste för oss är personlig lämplighet och rätt inställning. Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla slags människor. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och kundtjänst över telefon är meriterande. Tills sist är en grundläggande IT-förståelse och datorvana ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se