Arbetsvilliga kandidater sökes för kommande uppdrag för välkänd kund!

Arbetsvilliga kandidater sökes för kommande uppdrag för välkänd kund!

Inför kommande uppdrag för välkänd kund i Helsingborg söker vi nu kandidater som kan tänka sig ta sig an olika former av arbetsuppgifter inom terminal, logistik och distribution. Har du möjlighet att börja omgående? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Lockas du av kombinationen mellan fysiskt arbete och administrativa uppgifter? Uppskattar du mötet med människor och arbete i utomhusmiljö? Då har vi jobbet för dig. Vi söker kandidater på både heltid och deltid.

Det är viktigt att du har förmågan att ansvara för att snabbt och säkert leverera efterfrågade arbetsuppgifter. I kombination med arbetet i utomhusmiljö kan administrativa uppgifter förekomma. För arbetet krävs det att du har b-körkort och god fysik.

Det kommer vara ett konsultuppdrag som innebär att du kommer anställas an StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns det goda chanser till utveckling och övertag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann och mån om att göra rätt, du vill gärna överträffa förväntningar. Vidare har du en god förmåga att kommunicera med andra människor och att samarbeta med dem i din omgivning. Du är en aktiv person som uppskattar utomhusmiljö, arbetet kräver en god fysik. Du är lösningsorienterad och arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet.

Krav:
  • B-körkort och god körvana.
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- God fysik
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com