Arbetsledare sökes till lager i Helsingborg!

Arbetsledare sökes till lager i Helsingborg!

Är du noggrann, kommunikativ och driven? Är du ansvarstagande och alert? Vill du vara en del i det operativa arbetet och utveckla ditt ledarskap tillsammans med företaget?

Information om uppdraget:

Vår kund söker nu en ansvarstagande och noggrann arbetsledare med erfarenhet av att ha arbetat i en ledande roll. Det är av vikt att du har arbetat inom dagvaruhandel sedan tidigare och har erfarenhet av snabb varurotation. Det dagliga arbetat innebär att ansvara för det logistiska arbetet inom organisationen, samt att du tar emot varor och skickar ut ordar. Det är viktigt att du är effektiv inom varuhanteringen. Du kommer få vara en del av och ansvara för att leda, utbilda och motivera personal.

Som arbetsledare hos denna kund så får du vara en del av att förbättra och utveckla rådande arbetsmetoder. I och med företagets expansion så kommer rollen att innefatta ett växande ansvar. Detta innebär bland annat personalledning och att bistå logistikchef i utvecklingen av logistikprocesser.

Detta söker vi:

Vi söker är dig som är noggrann samtidigt som du är relationsskapande, kommunikativ och driven. Det är av vikt att du kan arbeta både självständigt och i ett team. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och får gärna ha arbetat med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV (Navision) sedan tidigare. Då koncernspråket är engelska har du goda kunskaper inom både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom ett internationellt företag sedan tidigare och har holländska kunskaper.

Till en början erbjuds en visstidsanställning på ett halvår hos oss på StudentConsulting, därefter finns goda chanser för förlängning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan 7-16.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com