Arbetsamma produktionsarbetare sökes till kommande uppdrag

Arbetsamma produktionsarbetare sökes till kommande uppdrag

Vi söker just nu både studenter och heltidsarbetare för kommande uppdrag inom produktion. Är du en flexibel medarbetare som trivs bra med ett mer monotont och fysiskt arbete? Har du tidigare erfarenhet av produktionsarbete? Läs vidare!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi nu medarbetare inom produktion, både studenter och heltid. Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med allt ifrån paketering, sortering samt ibland även truck- och maskinarbete. Produktionsarbete är i regel ett relativt monotont arbete under högt tempo. Denna typ av arbete ställer därav höga krav på noggrannhet trots stress såväl som ett konstant fokus. Som produktionsarbetare har du en viktig roll när det kommer till företagets kundnöjdhet. Det är alltså centralt att förstå vikten av sin roll och därav ständigt sträva efter att leverera högsta möjliga kvalitet.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är en ansvarstagande medarbetare som arbetar bra i grupp. Det är även viktigt att du kan anpassa dig efter olika typer av miljöer då det exempelvis kan vara låg temperatur, höga ljud, mycket som händer osv. Du är fysiskt tålig och trivs med att arbeta med kroppen. Som anställd på Student Consulting är du vårt ansikte utåt hos våra kunder vilket ställer höga krav på professionalitet samt hög arbetsvilja. Vidare är du flexibel i ditt arbete och motiveras av att arbeta under högt tempo. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av produktionsarbete. B-körkort samt tillgång till bil är meriterande.

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Sök tjänsten redan nu! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com