Arbetsamma C och CE-chaufförer sökes för kunds räkning!

Arbetsamma C och CE-chaufförer sökes för kunds räkning!

Har du C eller CE-körkort? Har du chaufförsutbildning och ett giltigt YKB? Är du tillgänglig att börja jobba 11 november? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu C eller CE-chaufförer till vår välkända kund i Helsingborg. Tjänsten är förlagd mellan 11 november och 10 januari med goda chanser till förlängning samt eventuellt övertag av kund för rätt person. Vi ser att du har C eller CE-körkort samt ett giltigt YKB. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Arbetstiderna för tjänsten varierar vecka för vecka och kan vara förlagda 06.00-14.00, 10.00-18.00, 13.00-21.45. Som chaufför på detta uppdrag kommer du köra en sträcka i nordvästra Skåne, Malmö -> Båstad -> Röstånga.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Ett svenskt körkort med C eller CE-behörighet
  • Ett giltigt YKB
  • Svenskt tal eller utbildning i chaufförssvenska
Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då ansökningar behandlas löpande!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com