Ambitiös ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Ambitiös ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Studerar du på ett eftergymnasialt program inom ekonomi eller har du kanske redan tagit examen och söker en heltidstjänst som ekonomiassistent? Just nu söker vi drivna personer för kommande uppdrag både på heltid och deltid.

Information om uppdraget:

Vi får ständigt in nya uppdrag där vi söker arbetsamma och målmedvetna ekonomiassistenter. Det finns behov för både ekonomistudenter som vill jobba extra såväl som färdigutbildade ekonomer som vill komma vidare i sin karriär. Vi söker även dig med flerårig erfarenhet som söker nya utmaningar i din karriär. Vi erbjuder chansen att få arbeta som uthyrd konsult via oss på Student Consulting på spännande uppdrag hos våra diverse kunder.

Arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Löpande redovisning
  • Fakturahantering
  • Kundreskontra
  • Bokslut
  • Löneadministration
  • Bokföring
Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. För att kunna prestera i rollen är det centralt att du är noggrann, strukturerad och lättlärd. Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete.

Låter detta som en roll för dig? Tveka inte att söka redan idag - ansökningar behandlas löpande!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com