Administratör sökes till deltidstjänst digitalt!

Administratör sökes till deltidstjänst digitalt!

Är du strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med administrativa uppgifter? Är du student och vill arbeta extra på ett företag med chans till arbete digitalt? Ta då denna chans och sök denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du arbeta som uthyrd konsult till ett företag som erbjuder tjänster inom Eventplanering via en digital plattform. Arbetsuppgifterna innebär att stötta och hjälpa till med administrativa arbetsuppgifter. Vidare innebär tjänsten en del byggadministration och dokumentation l. Du som söker ska också vara snabblärd, lyhörd och bra på att samarbeta. Du ska ha goda kunskaper inom Wordpress.

Behovet är varierande, men kravet är att du ska vara tillgänglig ett par tillfällen varje vecka. Arbetstiderna är varierande. Vi söker därför dig som kan vara flexibel och anpassa dig efter behovet på företaget.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och studerar på en CSN-berättigad utbildning såsom universitet, högskola eller liknande. Eftersom vi ser på ett långsiktigt samarbete gällande detta uppdrag ser vi gärna att du är i början eller i mitten av dina studier.

Som person är du självgående och initiativtagande, du ser själv vad som behöver göras och är flexibel inför olika arbetsuppgifter.

Har du tidigare erfarenhet av administration är det meriterande.

Krav:
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Har erfarenhet av att arbeta i Wordpress
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av administration.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: adminstration, Student, Confetti, Wordpress

Sökord: adminstration, Student, Confetti, Wordpress
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com