Administratör på deltid sökes till företag i Helsingborg

Administratör på deltid sökes till företag i Helsingborg

Är du en strukturerad person som vill ha ordning och reda? Vill du fungera spindeln i nätet med många bollar i luften? Ta då chansen att få jobba som administratör.

Information om uppdraget:

Som administratör ansvarar du för att det dagliga arbetet flyter på som det ska. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar hela processen från kundkontakt, orderhantering, transportbokning, leveranskontroll och reklamationshantering.

Kunden i fråga är ett mindre företag vilket möjliggör goda chanser till förlängning samt en intern utveckling. Det innebär också att din roll som administratör blir extra betydande då ditt arbete innefattar ett stort ansvarsområde med nära kommunikation och stöttning av övriga kollegors arbete. Initiativförmåga och förmåga att lösa problem är egenskaper som värdesätts.

Tjänsten är till en början belagd på 50% under en 2veckors-period och du måste vara tillgänglig för en omgående uppstart. Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Goda chanser finns till förlängning för rätt kandidat!

Detta söker vi:

Vi ser att du som administratör har goda datorkunskaper och trivs med att jobba under ett högt fartfyllt tempo. Har du tidigare jobbat med order-eller-kundhantering är detta meriterande för tjänsten. Du trivs med eget ansvar och känner dig bekväm med detta. Du är lättlärd och brinner för att organisera och strukturera upp arbetsrutiner såväl som du vill förmedla en god service till kunderna. Kundbasen består av svenska såväl som utländska kunder, att du är flytande i engelska tal och skrift är således ett krav.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com