Är du vår blivande rekryterare?

Är du vår blivande rekryterare?

Har du det lilla extra och brinner för att hitta rätt person till rätt tjänst, i rätt tid. Drivs du av högt tempo, struktur och service. Söker du ett arbete med varierande uppgifter där du hela tiden utvecklas, då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som rekryterare hos oss på StudentConsulting Helsingborg är dina övergripande ansvarsområden:

Rekrytering: Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär ett säkerställande av en grundligt utförd kravprofil ifrån kunden, annonsutformning, telefonintervjuer, personliga djupintervjuer, tester, videopresentationer och presentation till kund. Du har hela tiden riktlinjer att gå efter och deadlines att hålla.

Administration: Du är stukturen bakom uppdragen. Du arbetar administrativt med schemaläggning, avropshantering, konsultvård, konsultdokumentation, avvikelsehantering, frånvaro- och semesterhantering, dokumentation kring arbetsmiljö, aktivitetsregistrering, hantering av arbeträttsliga frågor, merförsäljning mm.

Service: Allt du gör handlar om en hög grad av service, att överträffa de förväntningar som finns hos våra kandidater, konsulter och kunder. Du hjälper till med problem som kan uppstå. Du stöttar och ger förslag på lösningar. Du svarar på frågor och guidar rätt. Du är tillgänglig för beställningar. Du är konsultens primära kontaktperson så det är viktigt att vara nåbar och duktig på att återkoppla. Varje individ är unik vilket ställer höga krav på att vi är flexibla och enkelt kan anpassa oss.

I rollen som rekryterare är du ansvarig för att hitta nya vägar för att finna de starkaste kandidaterna. Det hör till din uppgift att kartlägga marknaden och analysera vilka kanaler som skall nyttjas för bästa resultat.

Arbetstider: Mån-Fre 08.00-17.00

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Personal och Arbetsliv eller liknande, gärna med inriktning arbetsrätt. Du har 1-2 års erfarenhet inom Personal/Rekrytering och du är nu redo för nästa steg. Har du erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen sedan tidigare är detta extra meriterande.

Som rekryterare hos oss krävs det att du är ambitiös och har skinn på näsan. Du har god förståelse för arbetsrätt och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo, korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. Då arbetet är av administrativ karaktär ställer det krav på stuktur. Du är spindeln i nätet. Du trivs med att planera/organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig.

För att bli en duktig rekryterare och för att trivas hos oss krävs det att du är målinriktad, social och lösningsorienterad. Du är påläst och lyhörd för de utmaningar du ställs inför och du är duktig på att bygga upp och förvalta relationer.

Som person sprider du glädje och har ett positivt förhållningssätt. Du är en lojal och ärlig person med stort engagemang för uppgiften. Om du tycker att detta låter som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se