Är du student och vill jobba extra i butik? Välkommen med din ansökan!

Är du student och vill jobba extra i butik? Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som brinner för kundservice och som vill jobba i en fartfylld butiksmiljö där den ena dagen aldrig är den andra lik!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter nästa studerande stjärna som vill jobba extra i vår kunds butik i Helsingborg. Som butiksmedarbetare är du företagets ansikte utåt och har en viktig roll i att marknadsföra företaget. Som person är du social, driven och trivs med att jobba tätt med dina kollegor. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att sälja möbler och heminredning i butik, du kommer att hantera varuleveranser, inventera och packa upp varor på lager. Det ingår även skyltning samt kassaarbete. Du ska sätta kunden först och ha ett sinne för försäljning då en stor del av sortimentet finns online, vilket innebär att många beställingar läggs direkt i butik och merförsäljning är vanligt förekommande. Du ser butiken som din egen och en viktig del av din vardag är att skapa en levande och iögonfallande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar.

Arbetet är förlagt varannan helg, vilket gör detta till det perfekta jobbet för dig som studerar och vill dryga ut kassan utan att kompromissa med studierna.

Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker studera på minst 50 % på universitet, högskola, Komvux eller liknande utbildning som är CSN berättigad. Då vi ser långsiktigt på våra uppdrag ser vi att du är i början av din utbildning alternativt har minst 1 år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är prestigelös och trivs att arbeta i ett högt tempo. Därav krävs det att du är flexibel, har en hög servicekänsla samt en god lagspelare. Du är självgående, ansvarstagande och är professionell i ditt kundbemötande. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom detaljhandel eller inom liknande bransch. För att lyckas i denna roll krävs även att du är noggrann, strukturerad och är van vid att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se