Är du student och vill arbeta extra som montör!

Är du student och vill arbeta extra som montör!

Nu söker ett av Sveriges största e-handelsföretag inom möbelbranschen en ny montör till ett socialt och hjälpsamt team. Är du händig, effektiv och trivs att arbeta i grupp? Sök då tjänsten som möbelmontör idag.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett inredningsföretag inom e-handelsbranschen som är i en stadig, expansiv fas. Monteringen av möblerna i denna tjänst sker i deras lager- och fotostudio. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra redan nu under sommaren samt löpande under kommande terminen, alternativt du som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montering av kontorsinredning såsom skrivborg, förvaring etcetera.
  • Montering av heminredning såsom matsalsbord, stolar, garderober etcetera.
Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och vill ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av då tjänsten förväntas pågå löpande. Arbetstiderna är kontorstider mellan klockan 8-17. Arbetstillfällena varierar i perioder, vilket är fördelaktigt när du studerar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta uthyrd till kund som konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Du bör vara händig, serviceminded och snabbt kunna ta dig an ny information. Du ska även bemästra svenska flytande i både tal och skrift samt trivas i en social, kommunikativ och hjälpsam miljö. Det är viktigt att du är i god fysisk form utan några skador eftersom tunga lyft kan förekomma och arbetet är fysiskt krävande.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com