Är du student och söker ett välbetalt extrajobb som terminalarbetare?

Är du student och söker ett välbetalt extrajobb som terminalarbetare?

Tycker du om fysiskt krävande arbete vid sidan av dina studier? Kan du jobba 3 eftermiddagar i veckan? Om svaren är ja,sök nu!

Information om uppdraget:

Vi söker studenter för långsiktigt uppdrag till terminal!

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företaget som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50% som vill arbeta fysiskt vid sidan av studierna. Det är obligatoriskt att du studerar en utbildning som är CSN berättigad. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier.
Alternativt söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra. I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan kl. 15.00 - 19.00 och kravet är att du kan arbeta 3 eftermiddagar i veckan samt hoppa in heldag ibland med start omgående. I december månad samt under sommaren kommer du arbeta mer än övriga veckor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som inte är rädd för att utföra fysiskt tung arbete och som har tycker om att jobba i team som självständigt. Viktigt är att du har viljan och drivet att jobba efter uppsatta mål och deadlines. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för logistisk och lagerhållning och strävar efter att utvecklas internt hos vår kund.

Du ska också ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Truckkort är även ett krav
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com