Säljare Helsingborg

Säljare Helsingborg

Delar du vår passion för hållbara affärer? IT STARTS HERE!

Stena Recycling behöver stärka upp med en Säljare till teamet i Helsingborg

Att vara Säljare hos oss handlar om att vara steget före och vilja lite mer. Att ha ambitionen att arbeta smartare, lyckas bättre och alltid utveckla och utmana sig själv. Att vara våra kunders självklara samarbetspartner och tillsammans med dem sätta höga mål för att långsiktigt utveckla affären framåt.

Vill du vara med på resan? - It starts here.

Din nya roll

Som Säljare inom Stena Recycling verkar du i en bransch med stora möjligheter, där du får vara med och göra skillnad för våra kunder, samhället och miljön i stort. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och analysera hur Stena Recycling kan bidra till värdeskapande materialhantering, med anpassade återvinningslösningar. Du tycker om att ta nya kontakter för att hitta affärsmöjligheter och bygga din kundkrets.

Vi söker dig som är i början av din karriär, och vill arbeta på ett modernt företag med högt uppsatta mål. För att du skall lyckas krävs ett strukturerat arbetssätt, drivkraft och vinnarskalle.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • genomföra kundbesök
  • utveckla nya samt befintliga kunder
  • ansvara för upphandlingar och avtal
  • säkerställa god lönsamhet över tid
  • analysera kundens processer för att ge ökande kundvärden och samtidigt utveckla affären
Du har placeringsort Helsingborg men kommer att vara 50 % i Malmö.

Vi erbjuder dig

Stena Recyclings decentraliserade organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Som Säljare har du därför en regelbunden dialog med din närmaste chef, där ni följer upp resultat, utvärderar prestationer och projekt, samt blickar framåt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål.

Vi söker dig som har
  • talang för försäljning med ett imponerande track record
  • erfarenhet av försäljning, där tjänsteförsäljning är extra meriterande
  • gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, marknad eller försäljning
  • kommunicerar obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • B-körkort är ett krav
Som person är du målinriktad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar. Du driver självständigt dina affärer framåt, är orädd och ihärdig. Vi tror att du är en social person som lätt anpassar dig till olika människor och situationer, och gillar att jobba ute på fältet. Du har god förmåga att se helheten och kan prioritera och strukturera ditt arbete effektivt.

För att passa in i vår verksamhet krävs att du tänker långsiktigt, tar ansvar och gillar att göra affärer. Du drivs av att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer och bidrar med energi och engagemang.

Nu vet du vilka vi är, vi vill veta mer om dig!

Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med en motivering till varför just du passar för tjänsten. Vi vill ha din ansökan senast den 25 juni 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Regional Säljchef Oskar Håkansson 010-445 68 02 alternativt Rekryterare Sarah Erikérs 010-445 72 37.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sökord: Säljare, Återvinning, Utveckling, Hållbara affärer
Mer info
Kontaktperson Oskar Håkansson
Telefon 010-445 68 02
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Vi omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja. Läs mer på www.stenarecycling.se.