Butiksmedarbetare till Släpservice i Helsingborg

Butiksmedarbetare till Släpservice i Helsingborg

Har du ett tekniskt intresse, är du händig och trivs du som bäst i en miljö där du får supportera kunder på en daglig basis? Har du tidigare erfarenhet av service, support eller sälj? Vi på Släpservice söker en butiksmedarbetare som vill förstärka vårt team i Helsingborg och bli en del av vår framgångsrika verksamhet som fortsätter växa!

Om du vill ha en varierad vardag med ett fokus på sälj men med inslag av praktiskt arbete, då kan denna roll vara något för dig!

Vår butik finns på Ättekulla Industriområde i Helsingborg. Till butiken hör ett reservdelslager och en verkstad som både servar och reparerar släpvagnar. Till verkstaden tillhör också 2 servicebilar som servar bensinstationer i södra Sverige.

Om tjänsten
I rollen som butikssäljare hos oss kommer du dels att arbeta med försäljning av släpvagnar och reservdelar i vår butik och hantera ordrar, dels serva och reparera släpvagnar ute hos våra partners. Du kommer även att ansvara för att planera schema och rutter för dina kollegor gällande service av släpvagnar ute på fältet.

Även leveranskontroll och enklare monteringsarbete på släpvagnar kan förekomma, samt att vid behov vara behjälplig i verkstaden. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, främst på plats i vår butik men även på ute hos våra partners. En vanlig vecka arbetar du i butiken 3-4 dagar och är ute och servar våra släpvagnar resterande tid, men detta kan variera. Arbetstiden är 08.15 - 17.15 på vardagar. I undantagsfall kan visst arbete förekomma även på lördagar.

I rollen ingår även att ansvara för att reservdelar beställs hem och finns på lager, sköta löpande uppdatering av vår hemsida samt viss annonsering av våra produkter på nätet. Du kommer att arbeta nära din kollega i butiken och tillsammans säkerställer ni att allting flyter på så smidigt som möjligt.

Om dig
Vi söker dig med säljerfarenhet, gärna från volymhandel, byggvaruhus eller liknande. Har du arbetat med reservdelsförsäljning eller lagerhantering ser vi det som meriterande. Vi tror att du har en god kassavana med ett stort hjärta för service. För att våra kunder ska få den hjälp de behöver och ett positivt bemötande ser vi att du är service-minded, utåtriktad, självgående och att du har en förmåga att ta egna initiativ. I arbetet med att hantera ordrar och för mekanikerna är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Då visst verkstadsarbete kommer att förekomma får du gärna ha ett teknisk intresse, vara praktiskt lagd och tycka om att arbeta med händerna.

Vidare tror vi att du har:
  • 5 års arbetslivserfarenhet
  • God datorvana (Officepaketet).
  • Minst B-körkort. BE-körkort är ett plus
  • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift
Framförallt tror vi att du har intresset och drivet som krävs för att stärka vårt team och vår verksamhet!

Vi erbjuder
Ett gediget familjeföretag med lång erfarenhet och stort kunnande inom området. Vi är ett team med bra sammanhållning som tillsammans hjälper varandra och skapar god gemenskap. Hos oss får du uppleva en vardag med stor variation där vi värdesätter initiativtagande och framåtanda!

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 25:e oktober. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Släpservice i Helsingborg AB är ett familjeföretag som specialiserat sig på personbilssläp. Företaget grundades 2004 av far och son Möller men vår erfarenhet av släpvagnar sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vi finns i nybyggda lokaler på Ättekulla Industriområde, strax söder om Helsingborg. För mer info, besök www.slapservice.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)