Montör till Skåneportar AB

Montör till Skåneportar AB

Vill du arbeta hos ett företag där du får ta mycket eget ansvar men också frihet? Trivs du med ett varierat arbete som Montör? Är du van att arbeta ute hos kund och får energi av servicearbete? Då erbjuder Skåneportar AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Skåneportar AB är ett servicemontageföretag med inriktning på lösningar till företagskunder och privatpersoner gällande garageportar, industriportar, dörrautomatiker mm. Företaget arbetar med service, akutservice, ny-montage av villaportar, ny-montage av industriportar, mindre snickeriarbeten m.m. Företaget har sin kundkrets i Malmö och Helsingborg.

I din roll som Montör kommer att utgå från Skåneportars kontor i Mörarp för att sedan förlägga din arbetsdag ute hos kund. Dina kunder är privatpersoner och du kommer att ansvara för montage av villaportar. Arbetstiderna är vardagar 07:00-16:00. Det är viktigt att du trivs med varierande uppgifter där du planerar din egen tid samt arbetar med hög service i fokus.

I din roll som Montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montage samt snickeriarbeten av villaportar till privatpersoner
  • Aktiv merförsäljning av företagets erbjudande under servicetillfälle
  • Service av de portar du monterat
  • Akutservice till privatkund
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom snickeri, bygg mekanik eller liknande samt att svetserfarenhet är ett extra plus.

Det är viktigt för oss att du som söker är van att arbeta självständigt, vågar ta för dig och ser en chans att kunna påverka kundupplevelsen genom kvalitativ service. Då arbetet utförs ute hos kund är det fördelaktigt om du får energi av kundrelationer, kan anpassa dig vid förändringar och tror på att god service lönar sig i längden.

Hos Skåneportar AB trivs du som uppskattar en mindre organisation där närheten till chef och förbättringsförslag satsas på. Det är även en arbetsplats för dig som drivs av frihet och ges mycket ansvar att få mandat att kunna påverka.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B
  • Vana av likvärdigt arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Skåneportar AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Skåneportar AB erbjuder dig:
- En tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Mörarp, Helsingborg, Malmö, Snickare, Montering, Crawford center, Skåneportar AB, Trivsel, Jobb, Heltidsjobb, Personlig utveckling, Kundservice, Support, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.