Packerichef, Skåneägg AB

Packerichef, Skåneägg AB

Packerichef på Skåneägg

Vill
du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Då har vi jobbet för dig!

Skåneägg
AB är beläget i Mörarp utanför Helsingborg. Vi är ett nystartat familjeägt packeri som fokuserar på lokalt producerade ägg från egen anläggning samt från andra producenter runtom i Skåne.

Som
packerichef hos Skåneägg har du en central roll i organisationen med goda möjligheter att både påverka och utveckla. Du rapporterar till VD och säkerställer att vår produktion och våra utleveranser löper smidigt enligt plan från start till mål.

Dina
ansvarsområden kommer att vara produktion och lager. Du jobbar tillsammans med dina medarbetare för att nå företagets mål gällande leveranssäkerhet och kvalité. I din roll kommer du att ha ansvar för produktionsplanering och kvalitetsuppföljning.

Du
är en person som känner dig trygg och trivs i ditt ledarskap. Du ser värdet av att vara ute i produktionen och koppla produktionsförståelse till planering och ledning. Ditt strukturerade arbetssätt, din entusiasm och ditt engagemang bidrar till att leda såväl medarbetare som verksamheten framåt. Du är bekväm i en miljö där det är högt i tak och du är prestigelös i ditt sätt att vara. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll.

Vi
erbjuder dig ett roligt heltidsjobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Du blir en del av en organisation med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Skåneägg är ett framgångsrikt företag som står inför en fortsatt expansion under de kommande åren.

Tjänsten
kräver att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, tidigare ledarskapserfarenhet, god datavana, samt att du har B körkort.

Meriterande är om du har tidigare erfarenheter inom livsmedelssektorn samt truckkort.

Låter
det intressant? Skicka då din ansökan till

anders.lindberg@skaneagg.se

vi kommer att göra urval och intervjuer löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Email Mejla Skåneägg AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (32 dagar kvar)