Teknisk Säljare / Affärsutvecklare med ledaregenskaper

Teknisk Säljare / Affärsutvecklare med ledaregenskaper

Vi söker för kunds räkning en Teknisk Säljare / Affärsutvecklare med ledaregenskaper.

Företaget jobbar med spjutspetsteknologi inom industriell automation med kundanpassade lösningar som fokus. Detta är en unik chans där du kommer få möjlighet att utveckla försäljningen mot nya höjder. Detta gör du tillsammans med ett ambitiöst team, en stor entreprenöranda och med ett gott kamratskap!

Företaget är framgångsrikt inom automationsbranschen och befinner sig nu i ett expansivt skede. Nästa steg mot en ökad marknadsnärvaro är att utöka organisationen med en driven och duktig teknisk säljare. Du kommer i din region ansvara för försäljningen av kompletta automationslösningar från en ledande leverantör och tillverkare av kompletta industriella automationslösningar. Produktportföljen sträcker sig från PLC- och HMI-lösningar, servodrive och Motion-Control till innovativa och moderna mjukvaror för programutveckling.

I din roll som teknisk säljare arbetar du långsiktigt med frihet under ansvar. Du analyserar marknaden och fyller själv upp din kalender med kundbesök enligt framtagen säljstrategi. Du tillbringar en stor del av tiden på säljmöten hos både befintliga men också potentiella kunder. Väl på kundbesöket analyserar du kundens behov, presenterar företaget och tar fram lösningskoncept samt anbud. Till din hjälp har du produktspecialister som kommer att hålla dig uppdaterad bland produkterna och hjälpa till med de tekniska lösningarna.

Till vardagen jobbar du uteslutande på den svenska marknaden men i en internationell miljö. Automationsleverantören som är beläget i Österrike har du som bollplank för säljstrategi, affärsutveckling och säljaktiviteterna i Sverige.

Är du duktig och visar gott resultat finns mycket goda möjligheter att avancera på karriärstegen i säljorganisationen.

För att du ska känna dig trygg i din tekniska roll så får du inledningsvis en rejäl utbildning i företagets lösningar.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tobias Nordström
Telefon 0722208785
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma Industry South
Sista ansökningsdag 17 feb (32 dagar kvar)