C++ Utvecklare till Sigma IT Consulting

C++ Utvecklare till Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting växer och utökas inom flera affärsområden. Vill du vara med på vår resa? Vi erbjuder våra konsulter en stor bredd av uppdrag, både små och stora företag, vilket ger dig en möjlighet att utvecklas och utmanas. Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta erfarenheter samt kunskap inom våra kompetensgrupper bestående av andra duktiga och erfarna kollegor.

Hur ser rollen ut?

I rollen som C++-utvecklare hos oss är du en viktig tillgång till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer att arbeta i team eller enskilt med att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya sina system.

Din bakgrund

- Erfarenhet av C/ C++ utveckling

- Erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande:

- TDD och Continuous Integration

- Jenkins, Pascal, SQL, GIT, GNU make, C unit, Mocking, Python, Java

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Vi är en organisation i framkant med moderna värderingar, stort socialt ansvar och tillåtande kultur och erbjuder dig individanpassade möjligheter att utvecklas i den riktning och inom det område du önskar.

Ansökan

Urval sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan nedan redan idag. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Maria Jaern Ekengren
Telefon 0702003422
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)