Vi söker säljare i Helsingborg!

Vi söker säljare i Helsingborg!

Är du redo för en ny utmaning och tänker att en karriär inom försäljning är något för dig? Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många vill ta del av våra tjänster. Helsingborg är ett av våra expansiva områden där vi växer som mest! Därför vill vi nu utöka vårt framgångsrika team i Helsingborg med ytterligare en säljare på en heltidstjänst, fem arbetsdagar i veckan.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta med försäljning i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en stor del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Tjänsten inleds med att du går steg 1 av 5 i vår meriterande säljutbildning Sector Way Academy. Till en början är din säljchef dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling – allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Krav
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
  • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!
Mer info
Kontaktperson Robin Persson
Telefon 031-809530
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.