Starta året som säljare på Sector Alarm

Starta året som säljare på Sector Alarm

Är det dags för en ny utmaning 2021?

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Har du viljan så har vi verktygen till att göra dig till en riktigt duktig säljare. Var med och ta dig an livet som fältsäljare hos oss och bli en del av vårt team i Helsingborg.

Rollen innebär i huvudsak försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi från 13:00 - till ca 22:00 och är lediga på fredagar och lördagar.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som drivs av att utmana dig själv. Som person sprider du härlig energi samt är social och utåtriktad. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Det vi kräver utav dig
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
  • Du klarar av det svenska språket i både tal och skrift
  • Du kan arbeta heltid

Urval

Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande efter årsskiftet så ansök redan idag för din chans till att bli en del av ett framgångsrikt säljteam!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Daniel Sumberaz på 073-375 71 63.

Sista ansökningsdagen är 24e januari
Mer info
Kontaktperson Daniel Sumberaz
Telefon 073-375 71 63
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.