Säljare sökes till vårt Helsingborgs-kontor!

Säljare sökes till vårt Helsingborgs-kontor!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi vill utöka vårt team i Helsingborg med ytterligare en person på heltid. Vi söker nu dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du även utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som säljande säkerhetskonsult hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakten med nya kunder runt omkring Helsingborg. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer runt om i Helsingborg får ett tryggare och säkrare hem!

Vårt team innefattas idag av ett härligt gäng på 12 stycken säljare plus en säljchef. Vi är alla målmedvetna och drivna att ständigt utvecklas och bli bättre på vårt yrke.

Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och då vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringsprocessen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driv. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare hos oss på Sector Alarm. Om du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakt eller service är detta meriterande, men inget krav för tjänsten.

Kvalifikationer
  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Hos oss på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår utbildning, Sector Way Academy, som är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säkerhetskonsult.

Ansökan

Jag tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Robin Persson (robin.persson@sectoralarm.se).

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robin Persson
Telefon 031-809530
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över en halv miljon kunder och 2700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.