Säljare i Helsingborg

Säljare i Helsingborg

Just nu påverkas vår rekrytering av Covid-19. Därför kan det ta lite längre tid innan vi hör av oss. Med det sagt så välkomnar vi fortfarande er intresseanmälan till jobbet. Stay safe!

Är du också redo för en nystart?

Starten på 2020 blev inte som tänkt men nu äntligen, väntar ljusare tider!

Vi på Sector Alarm är mer redo än någonsin att stärka upp våra team i Helsingborg. Därför söker vi nu dig som också är redo för revansch och vill göra det tillsammans med oss! Vill du utvecklas i rollen som säljare? Bli en del av ett genuint säljteam och få erfarenhet för livet? Då är det dags att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Sector Alarm är ett karriärsföretag som skapar en tryggare vardag för tusentals familjer varje dag, året om. Som säljare hos oss finns möjligheten att bygga framgång och göra karriär genom att förmedla en trygghetsprodukt du kan vara stolt över.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljande säkerhetskonsult tar du tillsammans med ditt team kontakten med nya kunder runt omkring Helsingborg. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer får ett tryggare och säkrare hem!

Din första vecka som säljare

1. Säljakademi

– Du kommer att starta din resa med att gå det första av fem steg på vår säljakademi. Här får du praktisk träning och verktyg för att få en bra start.

2. Kontoret

– Efter inledningen på säljakademin får du träffa dina nya kollegor. Första veckan består till stor del av träning och utbildning tillsammans med din säljchef på kontoret.

3. Ut på fält

– Du träffar potentiella kunder tillsammans med din säljchef. Inledningsvis medlyssnar du vid kundmöten och lär dig säljprocessen.

4. Börja sälja

– Nu är du redo att själv ta kontakt med kunder. Givetvis med stöd av din säljchef.

Eftersom att vi träffar våra kunder i deras hem så har vi valt att anpassa våra arbetstider efter när de är hemma. Därför är arbetstiderna förlagda på på eftermiddag/kvällsitd. Vi är även lediga fredagar och lördagar.

Det vi kräver utav dig är att du klarar av det svenska språket både i tal och skrift samt att du är prickfri i polisens belastningsregister

Låter det som en bra omstart eller kanske helt ny start på din karriär? Tveka inte att ansöka, urval och intervjuer sker löpande.

För oss är det viktigare att lära känna våra kandidater än att läsa om dom i skrift, därför kräver vi inget CV när du ansöker till oss.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Daniel Sumberaz 0733-75 71 63.
Mer info
Kontaktperson Daniel Sumberaz
Telefon 073-375 71 63
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.