Säljare Helsingborg

Säljare Helsingborg

Snart är sommaren här och vi på Sector Alarm söker en ny stjärna på försäljning! Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn.

Är du redo att anta en ny utmaning, där ingen dag är den andra lik, tillsammans med ett härligt team i Helsingborg? Vi vill nu uttöka vårt team med ytterligare en energifull säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar från första kontakten med kund, boka möte, för att sedan genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Krav
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
  • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.
  • Du kan arbeta mellan 14:00-22:00
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!
Mer info
Kontaktperson Robin Persson
Telefon 031-809530
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.