Kickstarta din karriär som säljare

Kickstarta din karriär som säljare

Vad är dina planer till hösten?

Är du redo för att ta dig an en ny utmaning? Vi på Sector Alarm är mer redo än någonsin att stärka upp våra team i Helsingborg. Därför söker vi nu dig som är redo för något nytt! Vill du utvecklas i rollen som säljare? Bli en del av ett genuint familjärt säljteam och få erfarenhet för livet? Då är det dags att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning.
I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att få möjligheten att ge trygghet till våra kunder genom våra säkerhetslösningar.

Eftersom vi vänder oss till privatpersoner är arbetstiden förlagd på eftermiddag/kvällstid. Tjänsten kräver att du är prickfri i polisens belastningsregister samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan

Vad roligt att du vill söka tjänsten som säljare!

Hos oss ansöker du enkelt utan att behöva bifoga CV eller personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Daniel Sumberaz på 073-375 71 63 (daniel.sumberaz@sectoralarm.se)

Sista ansökningsdagen är 25e september
Mer info
Kontaktperson Daniel Sumberaz
Telefon 073-375 71 63
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.