Transportledare med fokus på tillväxt!

Transportledare med fokus på tillväxt!

I rollen som Transportledare hos Scandic logistic får du vara med i hela flödet och ta stort ansvar. Detta är rollen för dig som redan varit i branschen i några år, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något från grunden!

Scandic Logistic är ett dotterbolag till väletablerade Scandic Trans och planerna på tillväxt är stora. Vi är redan en bit på väg, men du är pusselbiten som saknas för att ta detta till nästa nivå. Är du initiativtagande, gillar utveckling både för affärerna men också för dig själv, är du en nätverkande person som vet att kommunikation är nyckeln till framgång kan detta vara jobbet för just dig!

Lokalisering: HelsingborgOm tjänsten
Vi är bolaget som ger det lilla extra, som ser till att våra befintliga kunder är otroligt nöjda och som står för det vi lovar. Vi tar oss an utmaningarna och vi löser våra kunders behov. I rollen som Transportledare får du jobba med kunder som har väletablerade namn, och främst hanterar vi temperaturreglerande transporter, farligt gods och värdegods. Våra kunder vill leverera inom Europa och vi hjälper dem ta fram den bästa lösningen för att göra detta.

Du blir den andra personen till ett team som förväntas växa mycket den kommande tiden. Du kommer att arbeta nära din chef och du får möjlighet att lära dig allt inom branschen, vara delaktig i siffrorna och komma med idéer. Det här är rollen för dig som vill vara med att bygga upp ett framgångsrikt bolag.

Stor del av din arbetsdag kommer du att styra över själv. Men i stora drag kommer några av dina spännande arbetsuppgifter att vara:
  • Bygga relationer med kund och transportörer
  • Tar emot beställningar och lägger order hos era befintliga transportörer
  • Vara med vid upphandlingar och ta in priser, vara spindeln i nätet och driva igenom
  • Löpande kundkontakt med befintliga kunder som behöver snabba svar
  • Ha koll på siffror och räkna på priser
Vem är du?
För att lyckas i rollen så ser vi att du redan jobbat som transportledare eller speditör i ett antal år. Du är personen som lyckats skapa goda relationer med dina kunder och som vet hur man levererar det lilla extra.

För att trivas maximalt drivs du av att bygga och är målinriktad. Du är inte det minsta rädd för att lyfta en telefon och du vet att kommunikation är det viktigaste för att lyckas. Du förväntas agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är medveten om sina egna styrkor och utvecklingsområden och flaggar alltid i tid när du behöver hjälp.

Du är också flytande i svenska och engelska.

Om Scandic Logistic och Scandic Trans
Från A till B. Visst låter det enkelt, men bakom varje lyckad transport finns det en erfaren transportör som förstår kundens behov hela vägen. Den tryggheten hittar du hos oss. Scandic Trans har bedrivit internationella landsvägstransporter i Skandinavien och Europa i drygt trettio år med fokus på säkerhet, punktlighet och pålitlighet. Hos oss får du alltid samma personliga känsla och service - oavsett om du vill transportera varmt, kallt, farligt gods eller i expressfart.

Har du inte redan fått en go känsla för vem vi är så gå in på vår hemsida https://www.scandictrans.fi/framsida/

Förhoppningsvis vill du bli en del av vår resa!

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 8/11 2020. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (53 dagar kvar)