El- och automationsingenjör, avd UH till Saint-Gobain ISOVER

El- och automationsingenjör, avd UH till Saint-Gobain ISOVER

Vill du arbeta tekniskt brett, djupt och omväxlande? Vi söker dig med god PLC kompetens och som vill arbeta med problemlösning och projektledning.

Tillverkningen sker dygnet runt och den kontinuerliga produktionsprocessen har hög automationsgrad som ställer krav på ett effektivt underhåll. Produktionen är baserad på World Class Manufacturing-program (WCM) för att säkerställa en hög nivå inom säkerhet, kvalitet och produktivitet. Fokus ligger på att utöka arbetet med WCM och bli ännu bättre.

Mer om rollen
El- och automationsingenjör på underhållsavdelningen ansvarar för att stötta verksamheten i frågor inom el- och automation som kräver ingenjörskompetens. Ditt primära uppdrag är att hantera komplexa tekniska problem på produktionsutrustning och elanläggning och arbeta för att effektivisera, åtgärda och bygga bort återkommande fel.

Som nämnts ovan arbetar ISOVER med WCM. Du kommer att tillhöra pelaren "driftsäkerhet" där du kommer att arbeta med förstudier, utredningar, rotorsaksanalyser, presentera förslag kring åtgärder på problem samt själv i olika fall vara delaktig som utförande projektledare eller delprojektledare. Rollen innebär många dagliga kontakter, internt och externt. Internationellt samarbete med leverantörer och dotterbolag kräver att du har goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift.

I arbetsuppgifterna kan även läggas till delar som kontroll, processtyrsystem, programmering, idrifttagning och felsökning av PLC system. ISOVER använder huvudsakligen Siemens som automationsplattform.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering Billesholm. Du rapporterar till Underhållschef.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna civilingenjör/högskoleingenjör, KY inriktning el- och automationsteknik kan också vara aktuellt. Vi ser helst att du har många års erfarenhet i en motsvarande roll, men öppnar även upp för dig med 1-3 år. Erfarenhet av processindustri är mycket meriterande såväl som goda kunskaper och erfarenhet från industriella IT-system och reglerteknik. Erfarenhet av Siemens är meriterande. Vi söker dig med god PLC kompetens!

Din personlighet är viktig för oss. Du har ett genuint tekniskt intresse, är praktiskt lagd och trivs med att vara ute i produktionen. Sannolikt beskriver du dig som strukturerad, ett bra analytiskt sinne och som en problemlösare. Du har förmågan att prata med alla typer av personer och skapa förtroende vilket är viktigt för en roll som projektledare/delprojektledare.

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?

I denna rekrytering har ISOVER tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörs bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.