Projektledare inom marknadsföring

Projektledare inom marknadsföring

Vi söker dig som har förmåga att leda projekt och har ett genuint intresse för marknadsföring!

Ecophons centrala marknadsavdelning ansvarar för att bygga och utveckla Ecophons varumärke samt strategisk kommunikation som ska stärka kundrelationerna och öka försäljningen på våra marknader. Detta innebär att förmedla ett tydligt budskap om Ecophon och vårt erbjudande med starkt fokus på fördelarna med bra ljudmiljö inomhus och hur det påverkar oss människor positivt.

Som Projektledare kommer du att ingå i Marknadsavdelningens Communication Team. Vi stödjer en snabb tillväxt genom att utveckla och stötta den övriga organisationen vid produktlanseringar, säljkampanjer och marknadsaktiviteter. Vi jobbar med både tryckt material, digitala medier/verktyg samt rörlig bild och social media för att nå våra prioriterade målgrupper.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare har du en viktig roll i framtagandet och projektledandet i många olika lanseringsprojekt inom centrala marknadsavdelningen men din roll kommer att vara bredare och mer varierande än så. Du kommer ha ett helhetsansvar för att driva projekt vilket innebär att du planerar, leder och fördelar arbete på både interna som externa resurser i framtagandet av marknadsmaterial. Du kommer att ha nära samarbete med Communication Manager för att planera resurser och uppskatta tidsåtgång samt kostnader för projekten som skall genomföras.

Profil
Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta på eller tillsammans med reklambyråer. Antingen som projektledare eller som köpande kund. Vi ser gärna att du har stor vana att driva och strukturera projekt i ett högt tempo och att du är utbildad inom Marknadsföring, PR & Information eller liknande. Det är positivt om du har arbetat med eller för företag inom B2B, och att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.

Som person har du en förmåga att omforma vaga koncept och idéer till slagkraftig marknadskommunikation med känsla för genuin kundnytta. Vidare är du strukturerad, noggrann, besitter en hög språklig förmåga och trivs i en öppen, internationell och kreativ miljö. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Du är dessutom ansvarstagande och kapabel till att möta snäva deadlines.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Ecophons huvudkontor i Hyllinge, strax utanför Helsingborg.

Mer information:
Stefan Dahl Malmborg, Communication Manager, svarar gärna på dina frågor. Unionen representant är Madelene Cannerhagen. Du når dem båda på +46 42 17 99 00.

Sök tjänsten senast den 27 juni 2018, men så fort som möjligt då vi kommer intervjua löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecophon.com
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland and Poland. Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.