HR-Manager - Ecophon

HR-Manager - Ecophon

Nu hjälper vi Ecophon AB i Hyllinge att hitta deras nya HR-Manager

Om tjänsten
Som HR-Manager på Ecophon i Hyllinge ansvarar du för att driva och utveckla personal- och ledarfrågor som stödjer verksamheten. Du ingår i ett team tillsammans med två HR Business Partners och två HR-koordinatorer som du också har personalansvar för. Du arbetar nära chefer som HR Business Partner inom ett par avdelningar. I tjänsten ingår även ett viktigt uppdrag i arbetet med att knyta samman personalfrågor och verksamhetsfrågor samt driva arbetet med att utveckla Ecophons AB:s HR-arbete

Kompetens- och erfarenhetsområden:
 • Coacha och stötta chefer i deras arbete
 • Arbetsrättserfarenhet av avtalsområde för tjänstemän och produktionspersonal
 • Arbetsmiljö främst organisatiorisk/social
 • Rehabkoordinering
 • Fackliga kontakter och fackliga förhandlingar
 • Employer Branding
 • Rekrytering
 • Säkerställa kompetensutveckling
 • Medarbetarenkät
 • Lönekartläggning
 • Lönerevision
 • Kunskap om Comp & Ben
Arbetsmiljön präglas av samarbete, relationer och nyfikenhet. Här kommer du till ett företag med engagerade, drivna och kunniga kollegor.

HR-teamet är ett positivt gäng som tror på vikten av att samverka för att nå bästa resultat.

Vem är du?
Vi söker dig som har stor integritet, prestigelöshet och brinner för HR-frågor. Att skapa goda och långsiktiga relationer är något du alltid har i fokus. Du har arbetat minst 10 år i en bred operativ HR-tjänst varav minst 5 av dessa år har varit i en ledande roll. Du har arbetat både med kollektivanställda och tjänstemän. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga och din arbetslivserfarenhet inom HR och ledarskap.

Vilka är vi?
Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Ecophon offers acoustics solutions all over the world to meet growing demands for good acoustic environments. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland ,Poland and Brazil and own sales organizations in more than 15 countries.Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på jenny-maria.lindstrom@wise.se

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 23 februari och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)