Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Drivs du av och tycker att det är stimulerande att vara med och påverka kommer du att trivas hos oss. Vi på Ecophon tycker att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Vi drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. Vi söker nu en Affärsutvecklare som ska kommunicera hur man skapar god ljudmiljö för ett av Ecophons prioriterade segment, kontorslokaler. Vidare kommer du också jobba mot detaljhandeln och deras olika butikskoncept. Genom dina kunskaper, erfarenheter och engagemang är du med och stärker vår position ytterligare på marknaden.

Som Affärsutvecklare kommer du att ha ett nära samarbete med våra Säljare och en nära kontakt med aktörer i byggprocessen, såsom arkitekter, byggföretag, byggentreprenörer, fastighetsägare och andra aktörer i byggprocessen. Tjänsten är placerad i Stockholm alternativt Hyllinge. Kontorssegmentet är särskilt starkt i Stockholmsområdet men du kommer ha du hela Sverige som ditt ansvarsområde.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att öka marknadens kunskap, intresse och behov av akustiklösningar och god ljudmiljö i kontor. Du riktar dig speciellt gentemot fastighetsägare och byggföretag. Du är ansiktet utåt genom att vara aktiv i kontorsprojekt i de tidiga projektfaserna genom att inspirera och utbilda i projektseminarier och projektmöten, stötta våra Säljare i deras arbete mot våra kunder samt delta i uppföljning av större kontorsprojekt.

Du håller dig uppdaterad om vad som händer inom kontorssegmentet genom att ex. delta i nätverksträffar och branschmöten. Det är meriterande om du har erfarenheter eller har kunskaper om miljöcertifiering för byggnader (typ LEED, BREEAM etc.) då det ingår att förmedla, både internt och externt, hur Ecophon kan bidra i detta arbete. Vidare kommer du att vara ansvarig kontakt för kedjor inom detaljhandel och marknadsföra Ecophon i deras respektive koncept.

Bakgrund och egenskaper

Du har en högskoleutbildning eller motsvarande teoretisk eller praktisk erfarenhet. Du ska ha god kännedom om fastighets- och byggbranschen i Sverige. Vi söker dig som har teknisk förståelse och är en god pedagog och kommunikatör. Genom din sociala förmåga är du duktig på att bygga relationer och nätverk. Du är strukturerad och uppskattar att driva utvecklingen vidare i nära samarbete med dina kollegor. Du ska vara flytande i svenska och behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten innebär resor och även en del övernattningar.

Passion, kompetens och innovation är våra kärnvärden som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa kärnvärden med oss!

Frågor och mer information om tjänsten

Martin Lindholm, Marknadschef (042-17 98 97) svarar gärna på dina frågor. Unionen representant är Madelene Cannerhagen (042-17 99 18).

Om du vill utveckla vår verksamhet och göra skillnad, är tjänsten som Affärsutvecklare på Ecophon perfekt för dig. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars 2019.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecophon.com
Sista ansökningsdag 3 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland and Poland. Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.