Underhållschef till Saba Fresh Cuts AB

Underhållschef till Saba Fresh Cuts AB

Rollbeskrivning

Som Underhållschef kommer du att driva den tekniska utvecklingen och medverka till att säkra företagets marknadsledande position. Ditt ansvar är att planera, leda och styra underhållsverksamheten i fabriken. Ditt mål är att minimera antalet produktionsstörningar och se till så att produktionskapaciteten i maskinparken ständigt utvecklas och att förebyggande underhåll sker med systematik. Du handlar upp, leder och driver ständiga förbättringar och standardiserar våra arbetssätt. Vidare är du ansvarig för den yttre och inre miljön och deltar aktivt i arbetsmiljö, miljö- och säkerhetsfrågor.

Du kommer att leda personal och säkerställa att nyckeltal, budget och handlingsplan följs. Tillsammans med supportfunktioner bevakar du nya lagar och rekommendationer för att sedan omvandla dessa till vår dagliga verksamhet. Tjänsten är placerad i Helsingborg och du rapporterar till den tekniska chefen.

Kravspecifikation

Vi tror att du är ingenjör med några års erfarenhet av produktions- och processteknik. Att styra och leda underhållsarbeten, gärna i en livsmedelsproducerande fabrik med högt ställda hygienkrav är inget nytt för dig.
Vidare har du EL-behörighet (ABL), god förmåga att använda IT-verktyg såsom Excel,
XLS, underhållssystem, PLC och CAD program. Om du har erfarenhet av TPM / LEAN produktion och tekniska förbättringsprojekt är det meriterande.

Som person är du en resultatinriktad "doer", med förmåga att fatta beslut utifrån rådande omständigheter. Du är uthållig, stresstålig och trivs i en miljö med högt tempo. Du har förmågan att utmana och ifrågasätta för att förbättra verksamheten och är en naturlig ledare som kan skapa god stämning i ett arbetslag. Som person är du också analytisk, ordningsam och strukturerad. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Provanställning

Placering: Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Frågor hänvisas till: Peter Nilsson 0722-033997

Ansökan skickas till: rekryteringsfc@dole.com

Din ansökan bör innehålla ett CV samt Personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens slutdatum. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Vid ansökan, vänligen ange "Underhållschef" i ämnesraden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Nilsson
Telefon 0722-033997
Email Mejla Peter Nilsson
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Livsmedel, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dole.se
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saba Fresh Cuts AB är ett bolag i Dole koncernen. Våra produkter består av färdigskuren och färdigsköljd sallad som alltid är klar att hällas upp och avnjuta. I sortimentet finns både mixade produkter och enskilda sallads- och grönsakssorter av finaste ursprung, eller varför inte prova våra nya grönsaksbiffar eller grönsakssoppor! Vi finns i en ny och fräsch anläggning i Helsingborg och jobbar med höga kvalitetskrav i alla led från odlare till slutförbrukare. Läs mer om oss på www.dole.se