Arbetsledande Lastbilstekniker

Arbetsledande Lastbilstekniker

Är du en händig lastbilstekniker och även vill arbeta med planering? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt – då kanske STS är din nya arbetsgivare!

Vi är STS – en komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination – vi gillar helt enkelt att gå till jobbet.

Vi söker dig – en genuin lastbilstekniker och fantastisk kollega

Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekanikeryrket. Om du dessutom har utbildning i att släcka tunga besiktnings tvåor eller kontrollera färdskrivare är detta meriterande, men inget absolut krav. Om ditt körkort pryds av en vacker C- eller CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen? Perfekt – då kanske du är den vi letar efter! Oavsett om du är en rutinerad mekveteran eller en snabblärd debutant är vi nyfikna på att höra från dig.

Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!

Varmt välkommen att ansöka senast 29 april 2021.


STS Bunka i Helsingborg är auktoriserad för lastbilsmärket DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Bunka är även ackrediterad för att släcka 2:or och kontrollera färdskrivare samt arbetar med provtryckning av tankar och tunga elbilar.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Verkstadschef Jim
Mer info
Kontaktperson Jim Malmqvist
Telefon 0725004403
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www2.ststrailerservice.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker och arbetande förman hos STS

I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar mekanikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001.

Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget.

Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilsmekaniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.