Servicetekniker Helsingborg

Servicetekniker Helsingborg

Din roll
Vi söker efter en utekörande servicetekniker till Helsingborg med omnejd.

Genom att förse våra kunder med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik kommer du ansvara för att säkra truckdriften hos våra kunder. Därigenom bidrar du till att kunden når högsta möjliga effektivitet och prestation i sin verksamhet.

Med ditt stora ansvarstagande planerar och genomför du självständigt ditt dagliga arbete. Du har personlig kontakt med kunder, kollegor och närmsta chef.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag
STILL Sverige AB har de rätta förutsättningarna för att du skall trivas och ha roligt på jobbet. Våra kunder ställer höga krav på oss och likaså på dig vilket innebär högt tempo, stor lojalitet och suveränt kundfokus!

Spela en nyckelroll i vår framgång
Tävla på högsta nivå: STILL är en av de ledande leverantörerna av kundanpassade intralogistiklösningar. Bli en del av vårt topplag och hjälp våra ca 9 000 kollegor att inspirera vår globala kundbas.

Alla i företaget spelar en nyckelroll när det gäller att hitta innovativa lösningar. Du kan se fram emot ett brett utbud av uppgifter, öppet samarbete och gott om frihet att uttrycka dina idéer och hjälpa vårt företag att gå vidare.

Hos oss möter individuellt ansvar engagerat samarbete över avdelningar och internationella gränser. Vi har modet att bryta ny mark på vägen för att skapa lösningar och tjänster med enastående kundnytta. För att detta ska bli verklighet behöver vi starka lagspelare som kan nå sin potential tillsammans. Låt oss lyckas tillsammans!

Vi söker nyckelspelare!
Om du är intresserad av en karriär på STILL. För mer information kontakta oss.

Frågor besvaras av Servicechef Syd, Dennis Persson, +46 706 240 347 dennis.persson@still.se.

Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till karriar@still.se.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Bohman
Email Mejla Cecilia Bohman
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 576 MSEK i en organisation med 111 anställda. Besök gärna www.still.se