Redovisningsekonom till fastighetsbranschen

Redovisningsekonom till fastighetsbranschen

Trivs du med att arbeta i en bred ekonomiroll? Vår kund är ett modernt och tilltalande bolag i fastighetsbranschen! Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid med start i Juni eller mitten av Augusti. Placeringen är i Helsingborg, Ramlösa och du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team.

Ditt uppdrag


Vi söker en redovisningsekonom som kan arbeta brett och självständigt. Du kommer att ingå i ett mindre team med fem kollegor och ansvarar självständigt för ett flertal bostadsrättsföreningar. Du rapporterar till operativ chef och i rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms och skatter
  • Deklarationer
  • Budgetarbete
  • Rådgivning till styrelser
  • Övrig administration
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under ca ett halvår. I detta uppdrag har du möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar i veckan, kontoret finns i Ramlösa i trevliga och moderna lokaler.

Din bakgrund


Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i ekonomi från universitet eller högskola och minst 1 års erfarenhet av löpande bokföring med kunskap i att självständigt göra månadsbokslut.

Kanske har du arbetat i en motsvarande roll tidigare alternativt har du erfarenhet från en redovisningsbyrå eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i Visma är meriterande, samt så förutsätter vi att du har goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt med samtidigt i team när det krävs. Du är bra på att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Vidare vill vi att du är ansvarstagande och har hög ambitionsnivå vad gäller kvalitet samt bidrar med ett gott humör.

I detta uppdrag välkomnar vi både dig som är underkonsult eller dig som vill bli anställd hos SJR som konsult.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-04.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.