Business Analyst

Business Analyst

Det går bra för SJR och efterfrågan på vår konsultverksamhet är fortsatt mycket stor och vi söker nu ännu en Business Analyst. Vi har de flesta av våra konsulter anställda men välkomnar naturligtvis även dig som vill jobba som egen som underkonsult!

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst kommer du både att arbeta med verktyg och modeller för simulering och analys av stora datamängder som med själva analysarbetet och att tydliggöra de samband som finns i din data och att presentera dessa på ett begripligt sätt.

Bakgrund

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete som Business Controller, inom marknad eller i gränslandet mellan ekonomi och IT. Du har visat prov på struktur, analytisk förmåga och att du är lösningsfokuserad. För att lyckas i rollen behöver du även eget driv och en förmåga att navigera i en komplex miljö med många intressenter på olika nivåer.

Vem är du

Som person är du både analytisk och stark på IT och du bra på att bygga nya modeller för prognostisering och att snabbt se samband i stora datamängder. Du är van att driva affären genom väl underbyggda analyser och strukturerade processer. Excel kan du på dina fem fingrar. Vi tror att du har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, marknad eller IT men framför allt har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Din ansökan

Vill du bli en del av oss på SJR, oavsett om det är som anställd eller som associerad underkonsult, är du varmt välkommen att söka omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tomas Vinnersten 040-6655105.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.