Säljare till begagnade lastbilar, Scania Sverige AB, Region Syd

Säljare till begagnade lastbilar, Scania Sverige AB, Region Syd

Vill Du vara vårt ansikte utåt? Vi utökar just nu vår del av den begagnade lastbilsaffären med ytterligare en medarbetare. Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta och krävande kunder är din vardag. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som Säljare av begagnade lastbilar och tillhörande tjänster.

Arbetsuppgifter
Din roll som säljare är att på bästa möjliga sätt marknadsföra och representera marknadens starkaste varumärke. Du kommer att arbeta strategiskt i ett dedikerat distrikt, men deltar även i utveckling av våra processer och strategier.

Din lyhördhet och vilja att förstå kunden och kundens affär är viktig för att ta fram kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och rätt kundanpassning. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder bli de mest lönsamma i branschen. För att lyckas krävs att du har vana och intresse av att hantera långsiktiga kundkontakter och bygga relationer.

Din profil
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av relationsbyggande företagsförsäljning, gärna inom tung fordonsindustri och dessutom ser vi en fördel med erfarenhet av tjänsteförsäljning. Du kommer att få utlopp för ditt teknikintresse!

Du är van att arbeta proaktivt och att hantera långsiktiga affärer med långa säljcykler. Du är ansvarsfull, van att formulera mål och nå resultat. Du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Som person är du positiv, entusiasmerande samt har en stark drivkraft och tycker om att ta initiativ och gillar förändringar. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van att leverera.

I ditt dagliga arbete ingår bl a uppgifter som att flytta och leverera lastbilar, varför körkortsbehörighet B och C är ett krav. D och E är meriterande.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. Du erbjuds personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Magnus Carlsson, Återförsäljarchef Scania Sverige AB, region Syd, 010-706 66 72.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Ansök senast den 27 januari.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.