Teknisk support - innesäljare

Teknisk support - innesäljare

Kort om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet som innesäljare, utesäljare och/ eller orderhantering av tekniska produkter kan detta vara en tjänst för dig.

Rollco söker en teknisk innesäljaret. Tjänsten som innesäljare är en fast anställning, direkt hos Rollco.
I rollen som innesäljare kommer du arbeta i ett härligt team, i nära samarbete med Rollcos olika avdelningar, främst med nuvarande innesäljare och företagets utesäljare.
Som innesäljare kommer du hjälpa Rollcos kunder med val av produkter och lösningar. Du möter dina kunder i telefon respektive per mail och ansvarar för att styra dem mot rätt alternativ och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk.

Sökord: orderansvarig, innesäljare, teknisk innesäljare, säljare, fältsäljare, kundansvarig, kundtjänstmedarbetare, orderhandläggare

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 55 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 130 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 1600 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att lämna prisuppgifter, ta emot och registrera order samt supportera företagets kunder med frågor om produkterna. Vidare sköter du eventuella reklamationer, kontrollera leveranstider, tar fram och följer upp offerter och arbetar till viss del med att hitta nya kunder som du eller företagets utesäljare kommer att bearbeta. Du arbetar löpande med uppföljningar gentemot kund för att säkra en hög kundnöjdhet och leveranssäkerhet. I tjänsten kommer du även ha nära samarbete med produktionsberedning och kontakter med verkstadspersonal såväl som ett nära samarbete med inlöp. Du agerar mycket som "spindeln i nätet" i denna tjänst.

Din profil

Vi söker en lösningsorienterad och ansvarstagande person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som trivs i rollen som innesäljare. Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och en mycket god teknisk förståelse.

Som person är du en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från teamet, som att dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser för att bidra till ett starkt och kompetent team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska språket och har goda kunskaper i engelska. Har du en utbildning med teknisk inriktning är det meriterande.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du även kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på telefon 042-17 66 11 eller på mail mahlin.glyre@dreamwork.com.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 26 aug (6 dagar kvar)