Fastighetstekniker till Helsingborg

Fastighetstekniker till Helsingborg

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Helsingborg söker vi nu en fastighetstekniker som vill vara med och utveckla våra fastigheter och kundkontakter till nästa steg. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, där vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på kundmötet, områdesutveckling och hållbara investeringar. Vi erbjuder nu möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.

Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för våra hyresgäster.
Som fastighetstekniker ingår du i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av kontakt med våra hyresgäster, felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering. Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete, utföra rutinmässig rondering, besiktning och injustering samt hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet samt har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, gärna ytterligare språk. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom energieffektivisering samt styr och reglerteknik för fastigheter.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara Rikshems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service.

Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?
Ansök via www.rikshem.se/ledigajobb senast den 19 juli. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Christer Gyllenhöjd, Fastighetschef, Helsingborg. christer.gyllenhojd@rikshem.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Gyllenhöjd
Telefon +46 10 70 99 255
Område Helsingborg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rikshem.se/
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (12 dagar kvar)