Ekonomiansvarig till Researrangörerna Nordic AB i Helsingborg

Ekonomiansvarig till Researrangörerna Nordic AB i Helsingborg

Välkommen till ett härligt team och en rolig bransch! Nu finns chansen för dig att vara med på Researrangörerna Nordics fortsatta resa. Du är efterlängtad och går en spännande framtid till mötes.

Vad erbjuds du?

Här finns möjligheten för dig som vill jobba i en bred roll och som vill ha ett helhetsansvar i en intressant verksamhet. Då nuvarande Ekonomiansvarig går i pension söker vi nu en ersättare till bolaget.

Du ingår i den operativa ledningsgruppen och ansvarar för ekonomifunktionen som består av dig och en ekonomiassistent. Här arbetar du i en miljö där nya idéer välkomnas och du får ett övergripande ansvar för de fyra bolagens ekonomi samt analysarbetet för dessa. Du leder, stödjer, utvecklar och samordnar det övergripande ekonomiarbetet.

Kontoret är beläget i luftiga nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg och känslan är välkomnande från start.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning och löner
  • Moms och skatt
  • Bokslutsarbete och årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Budgetarbete
  • Kontaktperson bank och revisorer
  • Uppföljning och analysarbete
Vem är du?

Kanske sitter du på en byrå idag och vill ta steget in på en ekonomiavdelning, eller så sitter du i en liknande roll och vill komma till ett bolag som arbetar med en rolig produkt och som kan erbjuda dig en varierad roll. Oavsett så ser vi gärna att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har god analytisk förmåga samtidigt som du är noggrann, flexibel i ditt arbetssätt och initiativtagande. Du tycker om att förbättra och effektivisera rutiner och finansiella processer. Ditt intresse för analysdelen är stort men du har inte något emot att ägna lite tid åt mer löpande redovisningsuppgifter emellanåt.

Som person är du prestigelös och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Här är det högt i tak och en lyhörd kultur.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Researrangörerna Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Gorthe Skafar på tel. 072-2111515 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se.
Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Med fokus på service och specialistkunskap!

Researrangörerna Nordic AB är en av Skandinaviens största arrangör av resor och moderbolag för Sydafrikaresor, Söderhavsresor och MICEtravel. Sedan starten 1996 har vi arrangerat resor av hög kvalité och service till exotiska och vackra destinationer. Vi fokuserar på några få delar av resebranschens utbud, där vi har samlat mångårig erfarenhet och expertis för att erbjuda högsta service och mycket prisvärda erbjudanden.Researrangörernas bolag ställer fullständiga garantier till Kammarkollegiet och är medlem av SRF, Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen. Vi är 40 medarbetare fördelade på tidigare nämnda bolag som totalt omsätter 180 miljoner kronor (2018). Välkommen att läsa mer om oss på www.researrangorerna.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!