Depåchef sökes till Renta i Helsingborg

Depåchef sökes till Renta i Helsingborg

Är du en kundorienterad ledare som vill driva en depå för maskinuthyrning? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

Som depåchef på Renta erbjuds du en spännande roll där ditt entreprenörskap sätts på prov. Varje depå är en egen resultatenhet och du ska, tillsammans med ett grymt gäng, ta Helsingborgsdepån till nya höjder!

Det är en varierande roll där den huvudsakliga uppgiften är att se till att Rentas kunder får det bästa bemötandet och där du ger dem råd utifrån Rentas produktsortiment. Vidare exempel på arbetsuppgifter är planering av driften på enheten, sköta budgetarbete och ansvara för rekrytering av nya medarbetare. I rollen har du även personalansvar och du ska leda och motivera dina medarbetare till att nå gemensamt uppsatta mål. Du ansvarar för att utveckla och underhålla Rentas relationer till såväl befintliga- som nya kunder.

Arbetstider: varierande under kundcentrets öppettider 06.30 - 16.30 måndag - fredag.

Tjänstgöringsort: Helsingborg.

Tillträde: omgående.

Din profil

Vi söker dig som sprider positiv energi och leder ditt team med delaktighet och engagemang. Du brinner för goda kundrelationer och ditt långsiktiga affärstänk genomsyrar ditt arbetssätt. Du är ödmjuk inför arbetet på kundcentret och är beredd på att rycka in och hjälpa dina kollegor.

Krav:
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift, engelska i tal.
  • Datorvana då all offert-, order- och lagerhantering sker digitalt.
Meriter:
  • Erfarenhet av bygg- och/eller anläggningsbranschen med ett brett kontaktnät ses som ett stort plus.
  • Tidigare arbetat i en säljande- och/eller ledande roll.
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka in på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Renta är ett uthyrningsbolag med ett brett produktutbud av maskiner och utrustning inom bygg- och anläggningsbranschen. Idag har Renta 35 depåer runt om i Sverige och ingår i finska bolaget Renta Group. Varje depå drivs som sin egen och ansvar, beslut och initiativ utgår från det lokala behovet vilket resulterar i korta beslutsvägar och ett stort engagemang. Så med det stora företagets drivkraft och det lokala bolagets expertkunskap erbjuder Renta de bästa lösningar för sina kunder.

Renta befinner sig i en spännande tillväxt och söker nu nya kollegor till depån i Helsingborg!