Finsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid

Finsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid

Är du finsktalande? Är du dessutom på jakt efter ett extraarbete bredvid dina studier? Eller har du ett deltidsarbete på minst 50% och vill komplettera detta med ett annat utvecklande arbete? Då har vi nästa utmaning för dig!

Nu söker vi på Randstad en finsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid till vår fantastiska kund i centrala Helsingborg. Har du tidigare erfarenhet av kundservice och kan tala flytande finska? Då är det just dig vi söker! Ta chansen och sök tjänsten, redan idag!

Arbetsgivare:
Randstad AB

Ort:
Helsingborg

Omfattning:
Deltid, med omgående start och uppdrag tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är ett företag som utvecklar och säljer medicinskteknisk utrustning. Företaget skapar innovativa produkter och tjänster som tillgodoser behoven hos såväl vårdgivare och patienter.

Som kundtjänstmedarbetare på företaget kommer du att;
  • Ha mycket kontakt med kunder via telefon och mejl. Du kommer att hantera ordrar, besvara kunders frågor och funderingar såväl som agera support till företagets säljare.
  • Arbeta administrativt i form av hantering av kontraktfrågor och offentlig upphandling.
  • Arbeta med merförsäljning.
Hos vår kund kommer du arbeta i ett öppet kontorslandskap med kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Helsingborg. Organisationen består av en internationell blandning av kollegor där ledord som öppenhet, positivism och hjärtlighet står i fokus. Här bryr sig kollegorna om varandra vilken bidrar till en god gemenskap och tillhörighet.

Kvalifikationer:
  • Minst 1 års erfarenhet av kundservice.
  • Gymnasieutbildning.
  • Kunskaper i MS-Office, framförallt kunskap inom Excel.
  • Telefon- och datorvana.
  • Flytande kunskaper i finska, tal och skrift samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceminded och tillika en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att enskilt driva ditt arbete framåt. Vi ser även att du är lättlärd i affärssystem och är bekväm med ett högt arbetstempo.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktperson:
Amelie Hansson | amelie.hansson@randstad.se |
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ses som meriterande om du har flera års erfarenhet av kundtjänst och/eller utbildning inom vården för att ha förståelse för det fackliga språken och/eller förståelse för nordiska språk.