Fastighetsskötare i centrala Helsingborg

Fastighetsskötare i centrala Helsingborg

Är du en serviceinriktad person som beskrivs som den händiga i din umgängeskrets? Trivs du med flexibla arbetsuppgifter där alla dagar ser olika ut? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi en fastighetsskötare till vår kund i centrala Helsingborg med start omgående.

Arbetsgivare: Randstad

Omfattning: 100%. 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Måndag till fredag, 7-16.

Arbetsbeskrivning

Din utgångspunkt som fastighetsskötare hos vår kund kommer att vara i stora ljusa lokaler mitt inne i Sundets pärla. Du kommer härifrån arbeta en mindre del av din tid inne på kontoret med administrativa uppgifter såsom mejlhantering och attestering av fakturor. Majoriteten av din arbetsdag kommer att bestå av diverse arbetsuppgifter ute på fältet.

Din arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av;
  • Kundkontakt och service i form av kundsamtal och service ute hos kund
  • Ronda företagets fastigheter
  • Sköta felanmälningar, ibland genom att själv åka till kund och lösa eventuella problem och ibland genom att kontakta diverse tekniker och servicemedarbetare för hantering av problemet
  • Avläsa diverse mätare och försörjningsystem i fastigheterna
  • Laga och underhålla det som behövs ute hos kund
Kvalifikationer

För att lyckas som fastighetsskötare ute hos vår kund behöver du;
  • Tala och förstå flytande svenska
  • Vara händig samt ha ett tekniskt intresse
  • Vara serviceminded
  • Vana av att kommunicera med olika typer av personer i olika befattningar
  • Vara driven och van vid att arbeta både i grupp och självständigt
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018.12.15
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amelie Hansson / amelie.hansson@randstad.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 dec (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos vår kund. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.