Mekaniker till Liftorganisationen i Öresund

Mekaniker till Liftorganisationen i Öresund

Stavdal och Ramirent har valt att gå samman för att utveckla och utöka det gemensamma erbjudandet och ska bli en ännu bättre arbetsplats. Tillsammans blir vi bäst i stan.

Att vara mekaniker på Ramirent innebär att...
  • Du kommer att arbeta med att reparera och färdigställa liftar i vår verkstad.
  • Du kommer även att reparera liftar ute på fältet hos våra kunder och tillgodose kundernas behov ute på arbetsplatserna.
Du kommer utgå från vårt kundcenter i Helsingborg och ditt arbetsområde blir Nordvästra Skåne. Här delar du arbetsplats med dina kollegor på kundcentret samt kollegor från andra avdelningar. Hos oss är allas bidrag betydelsefullt och för oss är gemenskap en viktig del i arbetet.

Egenskaper vi värdesätter
  • Vi ser att du genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande B-körkort
  • Förstår svenska och engelska på ett obehindrat sätt
  • Erfarenhet av kundkontakt och god datavana
Vi ser det som meriterande om du har
  • Erfarenhet av teknisk utbildning eller tekniskt arbete
  • Truckkort, liftkort, traversutbildning, el-utbildning eller hydraulikutbildning
Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och din utpräglade servicekänsla gör dig till en väldigt uppskattad Ramirent medarbetare ute hos kund.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 28/2. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta verkstadschef Fredrik Persson, telefon 072-2474547.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.