Maskinoperatör till RKW Sweden AB

Maskinoperatör till RKW Sweden AB

Kort om tjänsten

Är du tekniskt intresserad och har tidigare jobbat som maskinoperatör? Är du en positiv lagspelare som är van vid att följa instruktioner? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten

RKW Group är ett oberoende, familjeägt företag och en av världens främsta tillverkare av utmärkta plastfilmlösningar. RKW är marknadsledande inom områdena hygien- och jordbruksfilmer, plastfilmer för dryckesindustrin och förpackningar för pulverprodukter. RKW Sweden finns sedan 1987 i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Till RKW i Helsingborg rekryterar vi nu maskinoperatörer inom producerande industri. Arbetstiden är förlagd till 5-skift alternativt 2-skift och du blir anställd direkt av RKW. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att ansvara för maskinen du blir tilldelad men kommer också kretsa kring:
  • Övervaka och styra processen vid maskinen
  • Enklare felsökning vid störning
  • Genomföra provtagning
  • Dokumentera provtagningar samt receptändringar och annat enligt protokoll
  • Följa rutiner och instruktioner
Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med att jobba inom industri. Som person är du punktlig, noggrann och engagerad. Du har god samarbetsförmåga och är beredd att ställa upp- och hjälpa andra om det behövs. För att trivas i rollen är du prestigelös och vill lära dig av andra.
Truckkort A+B, B- körkort och egen bil- samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Har du traverskort eller tidigare jobbat som maskinoperatör är det meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.