Driven redovisningsassistent till Råå S AB i Helsingborg

Driven redovisningsassistent till Råå S AB i Helsingborg

Företaget som består av utveckling samt produktion växer fort och våra produkter finns tillgängliga i USA, Sverige, Japan och Österrike. Vi är idag 30 kollegor som arbetar tillsammans som en multifunktionell enhet för att ta vårt varumärke till nya höjder.

Är du god vän med debet och kredit och har lätt för att få dessa två att gå ihop? Är du lika tillfreds med att stämma av balanskonton som att ta fram en rutinbeskrivning eller sköta administrativa arbetsuppgifter? Ser du positivt på att få nya arbetsuppgifter efterhand?

Då kan det vara dig vi söker till denna roll hos Råå S AB som är inne i en expansionsfas och snart intar nya fräscha lokaler på Berga i Helsingborg. Organisationen präglas av glädje och öppenhet samt en förtroendefull och familjär stämning med korta beslutsvägar. Du kommer att få en viktig del i att med din positiva attityd och glada humör bidra till en fortsatt god stämning och arbetsglädje.

Rollen innebär att du jobbar brett inom ekonomi och ser det som en utmaning att hugga tag i olika arbetsuppgifter och få möjlighet att utvecklas vidare i din roll inom redovisning. Du kommer att rapportera direkt till Finance Manager där ni har ett nära samarbete. Förutom fakturahantering och löpande redovisning kommer du att vara delaktig i bokslut. Vid sidan av detta kommer du även att arbeta som stöd till cheferna med administrativa uppgifter och enklare HR-relaterade frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra, kundreskontra och betalningar
  • Moms och sociala avgifter
  • Avskrivningar
  • Kontoavstämningar samt periodiseringar
  • Delaktig i bokslut
  • Hantering av web shop
  • Statistik och rapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Administrativ support
Råå S erbjuder dig att få vara del i ett mångkulturellt bolag med trevlig arbetsmiljö där man har kul på jobbet. Du kommer att få vara med på en utvecklingsresa innebärande många nya utmaningar.

Uppdragsgivare:
Råå S AB

Ort:
Helsingborg

Omfattning:
Heltid

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en gymnasieexamen inom ekonomi och som har jobbat några år i en roll med liknande arbetsuppgifter. Därmed har du grundläggande redovisningskunskaper och en vilja att utvecklas vidare inom detta område. Det är för dig en självklarhet att ta stort eget ansvar och du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Du är en van användare av ekonomisystem och Excel samt behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av produktionsverksamhet samt arbete med HR-frågor ses det som meriterande. Du är en god lyssnare som vågar ifrågasätta och som gärna är med och bidrar till förändringar. Vidare är du som person en noggrann och van problemlösare med god initiativförmåga som har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Då det är en mindre organisation är din prestigelösa inställning och flexibilitet viktig liksom att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Råå S AB med Dfind Finance. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Wahrenberg på 0765-345434 eller jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi rekommenderar att skicka ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-11-25. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RÅÅ S AB, i Helsingborg, Sverige grundades 2011 och tillhör den schweiziska koncernen BS Group (Burger Söhne Holding AG) med anor sedan 1864. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag sju år senare är vi en av de världsledande producenterna av nikotinprodukter med våra varumärken Al Capone och on!