HR-Generalist med operativt fokus till expansiva RÅÅ S AB i Helsingborg!

HR-Generalist med operativt fokus till expansiva RÅÅ S AB i Helsingborg!

RÅÅ S AB grundades 2011 och är en del av Altria. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter, vilket resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation On! Det är ett helt tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög. On! Växer snabbt och finns idag tillgängligt i Sverige, USA och Japan. Under 2019 expanderade företaget kraftigt och vår verksamhet växer och utvecklas ständigt. I dag arbetar ca 100 medarbetare för att driva företaget framåt och vi växer ständigt. Till vår spännande och utmanande tillväxtresa söker vi nu en HR-Generalist för att säkra medarbetarupplevelsen och företagets HR -processer och rutiner.

Detta är tjänsten för dig som vill ha möjlighet att utveckla HR-arbetet och dina egna erfarenheter ur ett bredare perspektiv där utmaningarna och uppgifterna kommer vara varierande med fokus på det operativa arbetet. Du kommer få möjlighet att arbeta brett inom HR-området med specifikt ansvar inom vissa processer och du rapporterar direkt till HR-chef.

Vad blir ditt ansvar?
Som HR generalist på arbetar du brett med de vanligt förekommande HR frågorna. Du kommer arbeta operativt och stöttande med exempelvis rehabiliteringsärenden, rekrytering, HR-processer och policies men även konsultativt gentemot cheferna i deras uppdrag att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för medarbetarna. Du kommer även att ansvara för och assistera i återkommande HR-processer och rutiner där du förbereder, kommunicerar, administrerar och ibland leder genomförandet. Du blir en värdefull medarbetare i det mindre HR-teamet som präglas av ett teamorienterat och lösningsfokuserat arbetssätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta med företagets rekryteringsprocesser
  • Arbeta proaktivt och konsultativt gentemot företagets chefer
  • Planera för och genomföra vanligt förekommande HR-processer och rutiner, exempelvis medarbetarundersökning och personalhandbok
  • Driva och koordinera projekt som exempelvis rehabiliteringsärenden från start till mål
  • Arbeta med övriga HR områden efter behov, till exempel arbetsmiljöfrågor och fackliga relationer
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna i en supporterande och rådgivande roll. Du har en högskoleutbildning inom HR eller liknande och cirka 2-5 års erfarenhet av att arbeta med liknande, generella HR uppgifter gällande både tjänstemän och kollektivanställd personal. För att lyckas med uppgiften och trivas i din roll bör du ha bred erfarenhet av operativt HR-arbete inom områden som rehabilitering, rekrytering, HR-administration och en god vana av att arbeta projektorienterat. Som person är du engagerad och prestigelös, har ett stort eget driv och hög integritet. Vidare är du strukturerad och planerad i ditt arbetssätt och en bra kommunikatör i de frågor du ansvarar för. Du brinner för att jobba med HR utifrån ett operativt perspektiv och att utveckla en bra arbetsplats där medarbetare får förutsättningar att prestera.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande tjänst där du får stor möjlighet att vara involverad, påverka och driva utveckling. Du får jobba varierat inom HR med fokus på det operativa HR-arbetet. Då vi är ett mindre HR-team kommer du få möjlighet att påverka din egen utveckling i hög utsträckning.

Välkommen att söka!

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort är Helsingborg.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand, linda.billstrand@roirekrytering.se, 0732-00 57 56.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)