Account Manager Förpackningar

Account Manager Förpackningar

Kort om tjänsten

Procudan söker en affärsdriven, värdeskapande och engagerad Account Manager med tidigare erfarenhet av teknisk försäljning. Som Account Manager blir ditt huvudansvar att utveckla och säkerställa företagets framtida affärer genom att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder såväl som att ha ögonen öppna för nya potentiella affärer. Detta i enlighet med Procudans strategiska mål och din personliga budget. I denna tjänst kommer du jobba med affärsområdet förpackningslösningar till livsmedelsindustrin.

Sökord: försäljning, account manager, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM, säljare, kundansvarig, säljansvarig, distriktssäljare

Med stort hjärta engagerar Procudan sig i sina kunders utmaningar för att bidra till att öka deras lönsamhet och konkurrenskraft. Rekryteringen sköts av Dreamwork och du blir anställd direkt av Procudan enligt svenska anställningsvillkor.

Mer om tjänsten

Ditt fokus kommer vara på den kommersiella delen där du kommer att ha eget budgetansvar över dina kunder och dina kontaktytor kommer företrädesvis vara produktionschefer, produktutvecklare och inköpschefer. Din arbetsroll innefattar både teknisk problemanalys och rådgivning, leta och driva nya projekt, skapa offert/avtal, kundsupport, säljstöd och naturligtvis bygga starka relationer med företagets kunder. Som Account Manager kommer du att förberedda och upprätthålla kundplaner samt skapa en lämplig och effektiv planering för genomförandet och uppföljningen av kund- och försäljningsaktiviteter. Räkna med ca 4-5 kundbesök per vecka. Du kommer titta på att utveckla specifika lösningar för att kunna tillgodose alla kunder. Som Account Manager ansvarar du för att vara uppdaterad anseende kundernas generella utveckling samt behovet av Procudans produkter och lösningar. I tjänsten ingår 3-4 övernattningar per månad. Du kommer att rappotera till försäljningschefen.

Din profil

Du har minst fem års erfarenhet av någon form av teknisk försäljning / kommersiellt arbete, med fördel har du även en teknisk utbildning. Du är van att arbeta proaktivt, är självgående och drivs av att leverera kvalitet och värdeskapande lösningar till kunder. För att lyckas i denna roll behöver du vara en lösningsorienterad person och inte enbart produktfokuserad. Vidare har du förmåga att lösa komplexa utmaningar, få fram de bästa lösningarna till kunden och är bra på att se saker ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid ditt driv, ditt engagemang och viljan att lyckas med försäljning,
Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt kunna förstå danska. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Är du rätt person för oss? I så fall kan vi erbjuda en spännande roll på ett företag med goda expansiva möjligheter.

Om verksamheten

Procudan, som är experter på ingredienser och förpackningar för matvaror, menar att värde är något man skapar tillsammans. Både leverantörer och kunder ska se Procudan som en samarbetspartner som tillskapar värde i hela försörjningskedjan. När det gäller kunderna, handlar det i stor utsträckning om att leverera flexibla och värdeskapande lösningar - t.ex. logistiklösningar, dokumenthantering (QA), hjälp med produktutveckling, samling av inköpskategorier osv. Procudan levererar produkter och tjänster i Skandinavien och resten av Europa från avdelningarna i Kolding och Kristianstad. Läs mer om Procudan på: www.procudan.dk.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)