Verkstadsansvarig

Verkstadsansvarig

TILL VÅR ANLÄGGNING I HELSINGBORG SÖKER VI VERKSTADSANSVARIG

Som verkstadsansvarig har du ett helhetsansvarar för den dagliga driften av både reservdelar och verkstad. Du ska leda våra mekaniker, boka och planera verkstadsjobb, sköta kontakten med försäkringsbolagen, hantera garantiärenden gentemot våra leverantörer samt hjälpa våra kunder med reservdelar.

DINA EGENSKAPER

För att trivas och lyckas som verkstadsansvarig hos ProBike tror vi att du är en initiativrik person med mycket energi och engagemang. Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Du bör också ha ett intresse av motorcyklar. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbete.
Du bör också vara väldigt kundorienterad och stresstålig. Vi jobbar med våra kunders ögonstenar och i en säsongsbransch.

OM PROBIKE

Vi är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar. Våra huvudsakliga leverantörer i Helsingborg är Harley-Davidson,
Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera & Derbi. Vi har i dagsläget sex anläggningar (Helsingborg, Malmö, Göteborg och tre stycken i Stockholm)

ÄR DU INTRESSERAD?

Gillar du motorcyklar så ta chansen att börja jobba tillsammans med ett bra gäng! Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt. Skicka din ansökan till Carin Lovén på mejl carin.loven@probike.se och skriv: Verkstadsansvarig Helsingborg i ämnesraden. Bifoga CV och löneanspråk (krav). Vi kommer dock göra intervjuer löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas.
Mer info
Email Mejla ProBike Sverige AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probike.se
Sista ansökningsdag 7 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Kawasaki, Triumph & Honda. Vi har i dagsläget sex anläggningar (Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.